Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2009 19:30 - Ейми Уайнхаус откраднала кокаин от Кейт Мос
Автор: zvezdana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1660 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
11 дни след развода им бившият съпруг на певицата Ейми Уайнхаус продаде тайните й на клюкарските вестници във Великобритания. Четивото си е направо експлозивно и образът на Ейми – известна с пиянството и наркоманията си – съвсем е потъмнен.   Последните няколко седмици бяха много бурни за петкратната носителка на „Грами“. Тя наскоро се завърна в родината си от седеммесечно пребиваване на остров Света Лусия, където е направила опит да спре наркотиците и алкохола (но дали успя!!). Първо тя се разведе с Блейк Филдър-Сивил. После бе делото й за телесно нападение над почитателка, където Ейми бе оправдана. И накрая баба й почина и тя пропусна погребението й, тъй като същия ден е трябвало да се яви по делото си в съда.   Сега Блейк, който прекара по-голямата част от брака си с Ейми в затвора (поради побой и опит да убеди пострадалия да лъжесвидетелства в съда!!), бързо започна да прави пари от бившата си жена. Материали в днешните британски вестници разкриват, че:
  • Ейми веднъж откраднала кокаин от чантата на моделката Кейт Мос. По време на звездно парти в Ню Йорк Кейт казала на Ейми да вземе десетдоларова банкнота от чантата й, за да я използват за смъркане на кокаин. Певицата обаче открила вътре и два грама кокаин, които свила и после поделила в тоалетните със съпруга си (върха!!). Ейми откраднала от добрата си приятелка Кейт, въпреки че масата пред тях била отрупана с безплатни наркотици.
  • Ейми се пристрастила към хероин след първия си опит с опасния наркотик. Тя решила да го вземе, повлияна от самия Блейк (глупак!!). Двамата харчели по седем хиляди британски лири на седмица за наркотици, а Ейми скоро преминала на крек. Двамата не се посвенили да вземат наркотици и на борда на частния самолет на Памела Андерсън, която галантно им го отстъпила за полет до Лас Вегас.
  • Ейми подтикнала бившия алкохолик Рони Ууд от Ролинг Стоунс да пие отново (това вече е наистина гадно!!). На купон след изпълнението на Ейми и Стоунс на фестивала на остров Уайт през 2007 г., тя открито настояла Рони да пие и той прекарал вечерта, наливайки се с остатъците от чашите по масите.
  • Ейми вземала наркотици дори и по време на лечението си за отказване от пристрастеността си, след като Блейк тайно я снабдил с валиум и лекарствен препарат-заместител на хероина. Ейми му се „отблагодарили“ като платила за непрекъснатите му доставки с хероин, докато Блейк бил в затвора.
  • Ейми се опитвала да зариби с наркотици и „чистите“ си приятели, като раздавала хероин преди и след концертите си, а по време на изпълненията си на сцената тя си имала лула с крек, от която тайно пушела преди всяка следваща песен.

Нарисуваната във вестниците картина е наистина отвратителна. Ейми, която написа супер успешния си албум „Back to Black“ след като Блейк й изневери (още преди да се оженят), сега се говори, че създава нов албум. Когато и ако излезе на пазара, Звездана няма изобщо да бърза да си го купи!!

 

Твоя Звездана

 

P.S. Тц-тц.... 

image
Странната Ейми Уайнхаус – преди делото си за телесно нападение срещу почитателка тези дни в Лондон.


image 
Ейми е петкратна носителка на наградата „Грами“.

image

Ейми и вече бившият й съпруг Блейк.

 

Прочети още: Трите рождени дни на Дженифър Лопес



Тагове:   остров Уайт,


Гласувай:
1



1. borsi - Много е грозничка обаче милата ))
28.07.2009 19:45
Много е грозничка обаче милата ))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zvezdana
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 483491
Постинги: 266
Коментари: 30
Гласове: 672
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930