Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2009 22:16 - Скандалната моделка Кейти Прайс представи новата си книга „Сапфир“
Автор: zvezdana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2310 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.07.2009 23:18


Ако си мислиш, че за да напишеш нова книга трябва да си ерудиран и начетен, да имаш нещо уникално да споделиш със света и душата ти да трепти със струните на Вселената, от които бликат нови идеи и многопластово изградени литературни герои, добре е да стъпиш обратно на земята. За да напишеш книга в наши дни се оказва, че трябва да имаш:
  • телефонния номер на някой „съ-автор“ (т.е. човек, който ще развие на около 250-300 страници идеята, която си му нахвърлял/а набързо и няма да иска кой знае какъв хонорар), и (това сега е много важно!!)
  • убийствено тяло, което гордо да размахаш на представянето на самата книга.

Днес в Лондон скандалната гола моделка, дизайнерка, певица, ездачка и авторка на детски книги и романи за възрастни Кейти Прайс представи новата си книга - „Sapphire“ (бълг., сапфир). Представянето се състоя в модния универсален магазин „Selfridge"s“ и фигуративно казано стимулира присъстващите не само на литературно ниво. Облечена в изрязано бляскаво трико, нескриващо нищо от (не)природните й таланти, Кейти (известна и с „артистичния“ си псевдоним Джордан) се пофръцка в компанията на четирима мъже-модели, които явно са били подбирани по литературния им вкус, защото на гърдите им с големи букви бе „дамгосано“  - САПФИР (бравос!!).

Кейти е супер известна на Острова и се опитва да пробие и в САЩ. Съпругът й - австралийският певец Питър Андре – наскоро я напусна, неиздържал на вечните им дрязги и караници. В отговор Кейти даде скандално интервю, в което разкри семейни тайни (кликни и прочети тук) и даже си вдигна блузката, за да покаже на интервюиращия я, че няма скрупули да го направи с повод или без.

Твоя Звездана 

image 
Скандалната моделка и авторка Кейти Прайс (известна и с „артистичния“ си псевдоним Джордан) представи днес в Лондон новата си книга „Сапфир“.

image
А, да! Ето я и книгата!!

image
Само за запалени читатели!!

image 
Самата книга толкова много се е засрамила от шума, който се вдига покрай нея, че е обесила на изкуственото дърво на заден план.

image
Мда, ето този тоалет е най-удобното работно облекло, когато пишеш и популяризираш книги...

P.S. Преди година-две се излъгах да прочета първия роман на Кайти Прайс - „Кристал“. Сега обаче парен каша духа... :)

 

Прочети още: Джуд Лоу удари жена (!!)
Прочети също: „Новолуние“: сайтът на новия филм от вампирската сага бе лансиран току-що



Тагове:   модел,   автор,   сапфир,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zvezdana
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 483421
Постинги: 266
Коментари: 30
Гласове: 672
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930