Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2009 14:56 - Широките пръсти на звездите – коя звезда за какво си харчи парите
Автор: zvezdana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.07.2009 14:59


Широките пръсти на звездите – коя звезда за какво си харчи парите

Звездите работят упорито за слава и (за предпочитане!!) много пари. Когато обаче славата и парите дойдат, става интересно кой за какво ги харчи и колко здрав разум влага в това. Следва кратко представяне на някои от звездите с най-широки и екстравагантни пръсти.

  • По случай раждането на близнаците им Макс и Ем, латино певецът Марк Антъни (Mark Anthony) подари прекрасен чифт обици на жена си Дженифър Лопес (Jennifer Lopez). Ако вече си мислиш, че подаръкът не е особено оригинален, бързам да добавя, че въпросните обици са с диаманти на стойност 1,7 млн. британски лири (бравос!!)!
  • Канье Уест (Kanye West) обича обувки и има колекция от 450 чифта, така че, съвсем естествено, рапърът е наел специален служител на пълен работен ден, чиято задача е да се грижи за колекцията му патъчки.
  •  Повечето от нас си мечтаят да имат iPhone. В същото време Фарел Уилямс (Pharrel Williams) си е поръчал iPhone от 18-каратово злато на стойност 6 800 британски лири.
  • Докато повечето звезди обичат да си купуват по диамант тук и диамант там, това не е достатъчно за Ейкън (Akon). През 2007 г. аренби звездата си купи цяла диамантена мина в Южна Африка и твърди, че ако имаш пари да инвестираш, добре е да го сториш в природни ресурси.
  • Мадона (Madonna) обръща голямо внимание на начина си на хранене и на духовната си извисеност. По възможност тя съчетава двете в едно и затова месечната й сметка за специално благословена от Кабала вода се говори, че достига почти 7 хил. британски лири.
  • Английският футболист Уейн Руни (Wayne Rooney) и стилната му съпруга Колийн (Coleen Rooney) се бракосъчетаха в изискана церемония в Италия на кръгла стойност 5 млн. лири. Само роклята на булката е струвала 200 хил. лири, а закуската с шампанско за гостите на тържеството - 50 хил.
  • Лондончанката Лили Алън (Lily Allen) наистина удари всички в земята, като си купи частен остров в Карибите с приходите от първия си албум. Скоро след това обаче, Лили заяви, че е разорена и че трябва да продаде колата си, за да има с какво да плати ежедневните си разходи.
  • И накрая - тя е малка и сладка и вече има чувство за стил и група дизайнери, които се надпреварват да я обличат. Гардеробът на Сури Круз - дъщерята на Том Круз (Tom Cruise) и Кейти Холмс (Katie Holmes) струва повече от един милион долара и включва безценни уникати от Версаче, Роберто Кавали и Марк Джейкъбс.

Твоя Звездана

image
Дженифър Лопес има диамантени обици на стойност 1,7 млн. британски лири. Тук латино певицата и актрисата е в дъждовна сцена от новия си филм - „The Backup Plan“ (бълг., резервният план).

image
Канье Уест има 450 чифта дизайнерски обувки. На снимката рапърът е с един от по-евтините си чифтове патъчки.

image
Фарел Уилямс обича да комуникира! iPhone-ът на рапъра е от 18-каратово злато.

image
Ейкън е почитател на природните ресурси. Рапърът притежава диамантена мина в Южна Африка

image
Мадона наистина внимава какво яде и пие. Говори се, че месечната й сметка за благословена от Кабала вода е почти 7 хил. британски лири.

image
Уейн и Колийн Руни очакват първото си дете. Сватбата на футболиста Уейн и иконата на стила Колийн е струвала 5 млн. британски лири.

image
Лили Алън си купи частен остров в Карибите и после трябваше да продаде колата си, за да плати належащите си сметки.

image

Въпреки невръстните си годинки малката сладуранка Сури Круз има огромен гардероб с дизайнерски дрехи и уникати.   P.S. Имаш пари – харчиш. Нямаш пари – ..... (довърши сам/а)


Тагове:   Мадона,   канье уест,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zvezdana
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 483013
Постинги: 266
Коментари: 30
Гласове: 672
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930