Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2009 00:25 - Скандалната моделка Джордан: Изгубих бебето си три седмици, преди мъжът ми да ме напусне
Автор: zvezdana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.07.2009 00:57


Скандалната моделка Джордан: Изгубих бебето си три седмици, преди мъжът ми да ме напусне


Джордан (
Jordan) изля сърцето си в изключително телевизионно интервю с известния британски журналист и съдия на риелити-шоу Пиърс Морган (Piers Morgan), което се излъчи снощи в 23:00 часа българско време по телевизия ITV1.

В разговора си с Пиърс, Джордан сензационно разкри, че е изгубила нероденото си бебе три седмици, преди мъжът й - поп-звездата Питър Андре (
Peter Andre) - да я напусне. Досега Джордан („артистичен псевдоним“ на сексапилната моделка и бизнесменката с твърда ръка Кейти Прайс) бе считана за „лошата“ страна в течащото дело за развод, довела съпруга си до отчаяние и отчуждение с непрестанните си дрязги и провокативно държане. Списанията за знаменитости на острова в последния месец се надпреварват да публикуват все по-ужасяващи снимки на Джордан - пияна, полугола и танцуваща като за последно в клубовете на парти-острова Ибиса в компанията на нов/и мъж/е. Общественото мнение бързо подкрепи Андре, а феновете на моделката, доскоро възхищавали се на предприемчивостта й, с която е натрупала богатство от 40 милиона британски лири, я изоставиха вкупом.

Това интервю обаче може да обърне посоката на звездния вятър (какъвто си е непостоянен!) и той пак да задуха в полза на Джордан. В откровения си разговор с Пиърс моделката често изтрива по някоя сълза (съвсем като в известното
интервю на принцеса Даяна с британското предаване Panorama) и:
  • разкрива, че е загубила бебето си в десетата седмица от бремеността си и три седмици, преди Андре да я напусне на 11 май тази година;
  • отрича, че е имала афера с треньора си по езда, но признава, че Андре я е ревнувал от него.
  • обяснява скандалното си поведение в Ибиса с това, че в последните седмици й се е събрало много в емоционален и личен план и е имала нужда да разпусне.

Според предварителни коментари от лагера на Андре - той е ужасен от разкритията на Джордан за нероденото им бебе пред телевизионните камери и счита, че това е личен епизод, който не е трябвало да се споделя.

Джордан и преди е изпадала в немилост пред общественото мнение в Англия и винаги (най-невероятно!) е успявала да обърне настроенията на хората в своя полза.

Да видим какво ще се случи този път...

Твоя Звездана

 

 


image

Класа и стил! Джордан на турнира по поло в Есекс, Англия на 4-ти юли 2009 г.


image

Джордан демонстрира активите си на лудешки купон в Ибиса на 21-ви юни 2009 г.

 

P.S. Нещо ми подсказва, че тази мода няма съвсем да се прихване повсевместно.



Тагове:   англия,   интервю,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zvezdana
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 483312
Постинги: 266
Коментари: 30
Гласове: 672
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930